Arranca la celebració del Nadal a Sueca

Arranca la celebració del Nadal a Sueca
  • La ciutat acollirà el pròxim diumenge, 11 de desembre, la segona edició del “Nadal al Carrer”, la Fira del Comerç local pel Nadal
  • Sueca sortejarà vora 2.500 euros, a consumir en el comerç local, en la 6ª edició de la Piràmide Comercial

El comerç de Sueca traurà les seues propostes nadalenques al carrer el pròxim diumenge 11 de desembre. L’Ajuntament de Sueca, en col·laboració amb l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t, ha organitzat per a esta jornada la segona edició de la iniciativa “Nadal al carrer”, una fira de comerç de Nadal que s’instal·larà a la Placeta del Santíssim Crist, de 10:00 a 21:00 hores, per incentivar les compres, que es realitzen per estes dates, al comerç local.

Els participants en esta segona edició seran Mobaby, Drogueria i perfumeria Roy, Calzados Elche, Monmamá, Llenceria i drogueria Clarisa, Més Guapa, Dulcebebe, Milar Senent Ortega, La Cosidora, La Colada, Babysel i 1919 Joyeros. Enguany, a més, la iniciativa comptarà també amb la participació dels comerços del Mercat Central “la Plaça” Carnisseria Fina i Fruites i Verdures Katy i el Bar Raco.net que obriran diumenge de manera extraordinària junt amb altres negocis del poble com ara Salasons & Xarcu, el Bar Mossets i el Forn del Cristo. D’esta manera, els assistents a la fireta podran completar la seua visita amb un tast gastronòmic a la Plaça.

La fireta s’acompanyarà de Jocs tradicionals i unflables per a l’entreteniment també dels més menuts. La zona de jocs infantils estarà instal·lada d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h.

D’altra banda, amb la campanya de compres nadalenca, també, el consistori torna a posar en marxa, en col·laboració amb Arrima’t, la 6ª edició de la Piràmide Comercial. La iniciativa, que enguany pren nova forma amb una instal·lació de motius nadalencs a la Placeta del Santíssim Crist i que compta amb la participació de 54 comerços, sortejarà un premi gros de 1740 euros i set xecs regals valorats en 100 euros, entre tots els seus clients per Nadal, per a consumir al comerç local.

El regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló, ha volgut agrair la implicació del comerç de la ciutat “sense l’esforç i la il·lusió que dipositen els comerços en la campanya nadalenca, res d’açò seria possible”. Roselló ha fet alhora una crida als ciutadans perquè valoren la qualitat i la varietat dels productes locals a l’hora d’efectuar les seues compres en esta temporada. El sorteig dels premis de la Piràmide Comercial tindrà lloc el pròxim 29 de desembre, a la mateixa Placeta del Santíssim Crist, a les 19:30 hores.