Carlos Català, veí de Corbera, guanya la 6ª piràmide comercial

La sisena edició de la Piràmide Comercial de Sueca va conéixer els seus guanyadors el passat dijous. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Serveis i Comerç, Arrima’t i  l’Ajuntament de Sueca per a incentivar les compres als establiments locals, sobretot en estes dates tant assenyalades.

El primer premi i el més desitjat és el valorat en 1.740 euros, que es coneix com el premi de la Piràmide. En esta ocasió ha anat dirigit per a Carlos Català, veí de Corbera, qui en rebre la telefonada es va presentar de seguida per recollir personalment el premi.  A més, també es repartiren set xecs valorats en 100 euros cadascun. Els agraciats foren José Soldado, de Conca; Jaqueline Palau, de Corbera i Montse Lletí, de Corbera i Josep Soler, Manola Rodríguez, Raquel Andrés i Carmen García, tots de Sueca.

En esta edició han participat 54 comerços i es varen recollir més de 20.000 paperetes. Pau Roselló, regidor de comerç ha agraït a tots els comerços la seua implicació per dur endavant esta iniciativa i ha ressaltat “la bona acollida que ha tingut pels veïns del municipi com també dels veïns dels municipis del costat”.