El suecà José Antonio Rostoll guanya la 7ª Piràmide Comercial de Sueca

El suecà José Antonio Rostoll guanya la 7ª Piràmide Comercial de Sueca

La Piràmide Comercial de Sueca ja té guanyador. El suecà José Antonio Rostoll ha estat l’afortunat en esta 7ª edició de la iniciativa impulsada per l’Associació de Serveis i Comerç, Arrima’t, junt amb l’Ajuntament de Sueca, amb l’objectiu d’incentivar les compres en el comerç local per les festes de Nadal.

Este dijous s’ha celebrat el sorteig en el saló de plens de l’edifici consistorial. El regidor de Comerç, Pau Roselló i el president d’Arrima’t, Tony Landete, han estat els encarregats de realitzar la rifa del primer premi i dels xecs regal entre les 25.000 paperetes que enguany havien dipositat els clients en els 60 comerços participants.

El guanyador del gran premi de la piràmide, qui va comprar en Flors Natura, ha obtés 3.000 euros, quasi el doble que en les darreres edicions. A més, també s’han sortejat els 7 xecs regal valorats en 100 euros cadascun. Els agraciats foren: Vicent Sellés, per la seua consumició en el Restaurant London; Julia Bernardo i Vicente Ferrando, per l’Administració de Loteria número 2; Juani Solás, per la seua compra en Flors Natura; Marian Coves, per participar en Sueca Exprés; Lourdes Meseguer, per la perruqueria Lolita’s; i Casandra López, per la seua compra en Copisan. Tots ells són veïns de Sueca, Algemesí i València.

Tant el titular de Comerç com el president d’Arrima’t, han agraït la implicació dels comerços participants, que en esta edició han augmentat notablement, així com la bona acollida que cada any té la iniciativa entre els veïns de Sueca i dels municipis del voltant.