La 6ª edició de la passarel·la de moda de Sueca ja té cartell anunciador

La 6ª edició de la passarel·la de moda de Sueca ja té cartell anunciador

A la Sala de Juntes de la l’Ajuntament de Sueca s’ha elegit el cartell anunciador de la sisena edició de la passarel·la de moda de Sueca, que es celebrarà el pròxim dissabte, 1 d’abril, al Casal Jove de la localitat, després de cinc reeixides edicions.

El certamen ha comptat enguany amb una gran participació de l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’IES Joan Fuster de Sueca. En l’actual edició s’han presentat 50 cartells, el que denota l’interés i les inquietuds, la creativitat i habilitats artístiques dels joves. D’entre tots els treballs presentats, el jurat ha preseleccionat deu obres, i d’estes han quedat tres com a finalistes. La guanyadora ha estat Lara Chulvi Llàcer de Sollana i els finalistes, Roberto Català, de Cullera i Ariana Arce, de Sollana.

El jurat ha estat format pel regidor de Comerç, Pau Roselló; la cap de departament d’Arts Plàstiques de l’IES Joan Fuster de Sueca, Inés Robledo; el director de l’Escola d’Arts Escultor Beltran de Sueca, Manolo Bauxauli; el president de l’associació Arrima’t, Tony Landete i el director de la passarel·la, David Esteve.

El titular de Comerç, Pau Roselló s’ha mostrat molt orgullós per la gran participació en esta nova edició del concurs de passarel·la, i ha explicat que “hem triat este cartell perquè és molt explícit, identificador del que significa la passarel·la i al mateix temps sobri” ha conclòs Roselló.

La guanyadora rebrà un xec valorat en 200€ per part de Caixa Popular, el dia de la passarel·la, que podrà gastar als comerços que participen en la iniciativa.