Sualfont

  • Captura de pantalla 2012-08-13 a las 11.28.02
  • Captura de pantalla 2012-08-13 a las 11.29.01
  • Captura de pantalla 2012-08-13 a las 11.29.11

Sualfont, S.L. va nàixer a Xàtiva en 1992.

Amb una gran experiència en el sector i una magnífica i lleial clientela prompte va aconseguir fer front als objectius marcats, alta qualitat en els productes i un immediat i bon servici. D’esta necessitat va sorgir 7 anys després la nostra sucursal en Sueca. Gràcies a l’interés, professionalitat i capacitat de sacrifici dels components de Sualfont Sueca ha arribat a convertir-se en un magatzem tan important i fort com Xàtiva, és per això que pròximament s’inagurarán les noves instal·lacions, molt més grans i modernes.

L’activitat de l’empresa és la comercialització i distribució de materials de llanterneria, calefacció, termos elèctrics, calfadors a gas instantani, aparells sanitaris, mobles i accessoris de bany, equips per a piscines privades i públiques, materials per a reg per aspersió i per goteig, motobombes i grups de pressió domèstics i industrials, jardineria, canonades i accessoris de ferro, coure, PVC, polietilé, PPR, multicapa i canonades PEX reticulades, ferramentes i ferreteria, valvulería, cridadisses, aire condicionat, productes químics i tractament d’aigua, descalcificació i osmosi inversa, etc….

Disposem d’unes existències apropiades, així com un servici logístic permanent entre els nostres magatzems que ens fa ser altament competitius a l’oferir un servici pràcticament immediat a molt bon preu. Actualment Sualfont, sl és una empresa dinàmica en permanent evolució, avalada per la seua gran experiència en el sector i situada a l’avantguarda del mercat, una empresa que considera la qualitat del servici tan important com la qualitat del producte. Sualfont S.L., en definitiva, és sinònim de garantia i confiança per a tots els nostres clients i amics.