Sueca convoca el XXVIII Concurs d’Aparadors Nadalencs

Sueca, 21/11/2017

L’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t han convocat la XXVIII edició del Concurs d’Aparadors de la campanya de Nadal amb l’objectiu d’incentivar les compres nadalenques al comerç local. L’objectiu del certamen és motivar als comerciants a decorar els seus aparadors amb motius nadalencs, sumant-se a l’ambient festiu que està a punt d’inundar la ciutat en les pròximes setmanes, tot oferint la possibilitat als comerciants de guanyar visibilitat per al seu establiment i els seus productes.

La temàtica haurà d’estar relacionada amb la celebració del Nadal i la tècnica serà lliure. El certamen està obert a totes les empreses comercials i de serveis que desenvolupen la seua activitat a Sueca i que disposen d’un establiment obert al públic, amb aparador al carrer i amb tots els permisos i llicències necessàries per a l’exercici de l’activitat, estant al corrent de tots els pagaments i tributs.

El regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló, ha explicat que s’ha adoptat la mateixa fórmula introduïda en la darrera edició, quan es va decidir apostar per la professionalització del certamen amb l’elecció d’un jurat qualificat expert. D’esta manera, també enguany, el jurat estarà integrat per almenys tres professionals d’àmbits diversos, relacionats amb les arts, el màrqueting o el disseny i també formaran part d’ell, el regidor de Comerç, Pau Roselló i el president de l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t, Tony Landete, amb veu però sense vot.

Els tres millors aparadors guanyaran un premi econòmic. Hi haurà un premi de 1000 euros per al guanyador i de 500 i 300 euros per al segon i tercer finalista, respectivament. També hi haurà tres accèssits de 200, 150 i 100 euros, respectivament.

El Concurs començarà el pròxim divendres, 1 de desembre, i l’aparador haurà de romandre muntat fins al 6 de gener de l’any nou. El jurat farà una única visita a cada establiment participant el dimarts 5 de desembre per a valorar cada treball. Per a decidir el veredicte, el jurat valorarà l’aprofitament dels productes del corresponent negoci; el disseny, la composició i distribució dels elements; la creativitat i originalitat i la il·luminació i els colors ambientals de l’aparador.

Aquells que estiguen interessats en participar hauran de formalitzar la seua inscripció, que serà gratuïta, presentant la instància en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca fins al divendres, 24 de novembre, a les 14:00 h.

El veredicte es farà públic el divendres 15 de desembre. Pròximament, s’informarà de l’hora i el lloc on es donarà a conéixer.