Sueca desfila la seua moda de primavera – estiu

Sueca desfila la seua moda de primavera – estiu
  • 150 models i 25 comerços participen en la 6ª edició de la passarel·la de moda local

  • La iniciativa repeteix l’èxit rotund de participació i públic de les anteriors edicions

Sueca, 03/04/2017

La moda local ha tornat a brillar este cap de setmana a la 6ª edició de la passarel·la de Sueca. La Plaça del Casal Jove ha tornat a registrar un ple absolut de públic, de totes les edats, que va seguir la desfilada el passat dissabte per conéixer les propostes de primavera – estiu dels comerços i establiments locals.

La iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t, compta amb el ple recolzament dels comerços locals, que cada any es mostren interessats i il·lusionats en la celebració de la desfilada, que es reinventa i renova en cada edició.

Amb un resultat professional i una posada en escena molt cuidada, la passarel·la de Sueca s’acosta a l’espectacle de les passarel·les de les grans ciutats, tot i que a xicoteta escala. “Res que envejar a les Fashion weeks de Milà, París, Madrid o Barcelona. A Sueca tenim de tot i també sabem fer espectacle“ ha reblat el regidor de Comerç, Pau Roselló. “Amb esta iniciativa, el nostre comerç ix cada any a peu de carrer. La passarel·la s’ha convertit en una eina de dinamització comercial per a Sueca on s’impliquen botiguers i també un grapat de veïns que participen activament en l’espectacle” ha afegit el titular de l’àrea.

No només roba, els assistents han pogut conéixer també les últimes tendències en moda de bany, llenceria, indumentària valenciana, pentinats, maquillatge, rams, complements i altres propostes. L’acte va estar conduit de nou, com l’anterior edició, per l’actriu valenciana, Empar Canet, qui en cada intervenció va lluir un model diferent, cedit per algun dels comerços participants, i també pentinat, maquillatge i complements a càrrec de les perruqueries, centres d’estètica i establiments locals participants.

La nit guardava moltes sorpreses i una de les més especials es va reservar per al final. En esta edició, la televisiva veïna de Sueca, Maria Dolores Ballester, coneguda popularment per la seua aparició al programa del Grup Mediaset Tu cara no me suena todavía va amenitzar la clausura del xou amb els companys del grup In Crescendo.

Tony Landete, president de l’Associació de Comerços i Serveis de Sueca, ha volgut fer palés el seu agraïment en nom de l’organització de la passarel·la a tot l’equip humà implicat en la celebració de la iniciativa, al consistori suecà i als col·laboradors i patrocinadors que, tots plegats, han fet possible que es repetira l’èxit de les anteriors edicions.

En l’acte, els organitzadors van fer entrega d’un xec valorat en 200 euros a consumir al comerç local, a Lara Chulvi Llàcer, l’alumna del Batxillerat Artístic de l’IES Joan Fuster de Sueca, responsable del disseny del cartell anunciador de la 6ª edició de la iniciativa.

La vetlada va finalitzar amb la tradicional foto de família, amb els representants de tots els comerços participants, que van ser obsequiats per l’organització amb un record de la seua participació en la 6ª passarel·la.

 

Fotografia: Diego Moreno