Sueca dobla el premi gran en la 7ª edició de la Piràmide del Comerç Local

Sueca dobla el premi gran en la 7ª edició de la Piràmide del Comerç Local

L’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t presenten la campanya per promocionar i incentivar les compres al comerç de proximitat pel Nadal amb el sorteig d’un gran premi de 3000 euros

 

L’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t han presentat la 7ª  edició de la reeixida iniciativa de la Piràmide del Comerç Local, la campanya de promoció del comerç de proximitat per les festes de Nadal. Les compres en el xicotet comerç local es premiaran amb la participació en el sorteig del gran premi de la piràmide valorat en 3.000 euros, doblant quasi el premi de les darreres edicions, i també en el sorteig organitzat en col·laboració amb el consistori de set xecs regal, valorats en 100 euros cadascun, tots per a consumir al comerç de Sueca.

Els promotors de la iniciativa han apostat per renovar la imatge de la campanya que enguany pren forma d’un d’arbre de nadal lluminós d’on pengen adorns amb el nom de tots els comerços participants en esta edició. La decoració de la plaça de l’Ajuntament es completa amb una instal·lació amb motius nadalencs que es va introduir en la darrera edició i porta els noms també de tots els negocis que s’hi han sumat.

Enguany participen un total de 60 negocis, una xifra major també respecte a l’anterior edició, i tots els comerços col·laboren amb un xec regal de 50 euros.

El regidor de Comerç, Pau Roselló, ha explicat que enguany s’ha avançat la instal·lació de l’estructura per tal d’ajustar-se a l’inici real de les compres de la campanya de Nadal. El titular de Comerç i el president d’Arrima’t, Tony Landete, han volgut agrair molt especialment la major implicació, cada any, del comerç local en esta proposta.

En l’última edició es van arribar a arreplegar 20.000 paperetes de participació. El sorteig tindrà lloc el pròxim dijous 4 de gener, a les 19:30 h., a l’Ajuntament de Sueca.