Sueca promou la moda local amb la 6ª edició de la passarel·la

En esta edició participaran 150 models i 25 comerços de la capital de la Ribera Baixa

Sueca, 29/03/2017

Tot a punt per a l’espectacle. La Plaça del Casal Jove de Sueca acull este dissabte la 6a edició de la passarel·la de moda, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sueca en col·laboració amb el comerços de la localitat i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t.

En total participaran 150 models i 25 comerços, en esta ocasió la temàtica de la passarel·la és lliure i estarà dividida en sis blocs, cadascun d’ells inspirat en un ambient diferent. Els establiments participants doblen els seus esforços en estos últims dies previs per mostrar al públic assistent el seu potencial i les noves tendències per a esta temporada primavera-estiu per incentivar les compres al comerç local.

Els establiments participants són: Monmamà; Mobaby; Roba El 2 de mayo; Drogueria Clarisa; Crevisa Modes; Lolita’s; Més Guapa; La Boheme; La Colada-La Cosidora; Indumentària valenciana; Chirel floristes; Eva Gisbert Perruqueria; El Tocador de Neus; Perruqueria Milenium; Bolquerets; Perruqueria Begoña; Piruleta; Academia Body Fitness; Identité; Optique Andrey Lahuec; 1919 Joyeros; Gala; Mon Móvil; Lima Limón; i In Crescendo.

Una de les grans sorpreses d’esta sisena edició serà l’actuació en directe de la suecana, Maria Dolores Ballester, coneguda per la seua participació al programa del Grup Mediaset Tu cara no me suena todavía, l’última en dur el nom del municipi al més alt del panorama televisiu.

El regidor titular de Comerç, Pau Roselló, s’ha mostrat il·lusionat davant la proximitat de l’esdeveniment. “La passarel·la és una de les iniciatives consolidades entre el públic i els nostres comerços. Cada edició treballem amb més il·lusió des de l’organització per continuar sorprenent la ciutadania de Sueca, amb el repte que això significa. Només desitge que tots puguem respondre a l’esforç del nostre comerç,  que és sinònim de qualitat i proximitat” ha afegit Roselló.

L’acte comptarà amb el recolzament de diferents empreses i entitats col·laboradores com Caixa Popular, Restaurant London, Ana Salmeron Formació, a més de Solán de Cabras, que serà l’encarregat de subministrar aigua als models.

Per altra banda, com en l’edició anterior, l’encarregada de presentar l’acte serà l’actriu valenciana, Empar Canet, coneguda popularment pel seu paper a la sèrie l’Alqueria Blanca. L’entrada serà lliure i gratuïta i el públic podrà assistir a partir de les 18:00 hores, atès que l’Ajuntament ha habilitat grades perquè el públic puga disfrutar en comoditat del xou.

Com en les últimes edicions, els organitzadors de l’esdeveniment han convocat un concurs entre els alumnes del Batxillerat Artístic de l’IES Joan Fuster de Sueca per escollir el cartell anunciador de la passarel·la, en esta ocasió la guanyadora ha estat Lara Chulvi Llacer.